- News

Misstaget Kunde Inte Filtreras Bort Från Sändningen

Efter en Rebecka Törnqvist konsert blev de vänner. Filip vann med Fredrik Kristallen 2016 som årets manliga presentatör.

2008 Hammar presenterar sig med bloggare Jennie Carlzon (nuvarande Hammar) i Frankrike. Lars Filip Hammar, född 26 mars 1975 i Köping, Västmanland, är en svensk författare, journalist och programledare, mest känd som hälften av duoden Philip och Fredrik.

Filip Hammar, son till lärare Lars och Tiina Hammar, växte upp i Köping. Hans mor kommer från Estland och hans betydelsefulla från Tomelilla. Hammar deltog i Karlbergskolan i nio år och studerade sedan vid Ullvigymnasiet, där han tog examen från samhällsvetenskapliga linjen 1994.

Under militären var han reporter på Värnpliktsnytt, killar skulle börja jobba på Boden.

Hösten 2016 slutade relationen och paret separerade. I november 2013 blev Philip och Jennie föräldrar till en tjej, Ilse, som föddes i Los Angeles.

I september 2015 välkomnade paret sitt andra barn, sonen Tage, som också föddes i Los Angeles. Hösten 2012 startade Filip och Fredrik sitt eget produktionsbolag Mexico Media.

År 2013 var Hammar fortfarande värt sommaren i P1-programmet den här gången på egen hand. Hammar avslöjade i sin podcast i maj 2013 att han lider av bipolär sjukdom. År 2006 vann de tre kristallpriset och var sommarsammare i sommar i P1 sommar 2007 där de pratade om sin första amerikanska resa tillsammans vilket väckte en kärlek till landet och också en djup vänskap mellan varandra. I december 2009 flyttade paret till Los Angeles där han och producenten Henrik Bastin driver produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn.

Hammare bor i Los Feliz-distriktet.

Hammar var då en underhållningsreporter på Aftonbladet 1996-1999 och frilans på Café 1999. Han fick tipset av en kollega på Bärgslagsbladet i Köping för att ansöka om Värnpliktsnytt som blev Hammars första kontakt med Stockholm och en journalistskola där han var tvungen att ta plats och skriv om riktiga nyheter. Genombrottet kom med hans och Fredriks egna tv-system Ursäkta tubesan (Vi är ombyggnad) som sändes 2002 i TV4.

Image result for filip hammarsProgrammet stoppades efter endast fyra system på grund av anmälningar till revisionsutskottet. Efter Ursäkta rotan skapade Filip och Fredrik programmet Open up Times (Open up Channel, Stockholm).

Filip Hammars är kusinen till den vänstra kommunistiska före detta internationella sekreteraren Bo Hammar.

Radarparet blev ännu större kändis 2003 då Significant Chaparall först sändes på TV. Filip och Fredrik ägde mer än ett halvt år i New York 2009 tillsammans med produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamns grundare Henrik Bastin, som producerade och ledde TV-programmets söndagsfest med Philip & Fredrik.

Filip träffades med journalisten Fredrik Wikingsson på Aftonbladet sommaren 1996, där de båda arbetade som författare. Han är också långt ifrån den amerikanska skådespelaren Paul Giamatti. Han är bror till Linda Hammar som deltar i en annan del av Köping. Tillsammans med Anders Pihlblad avslutade de sin första gemensamma amerikanska resa i december 1996.

TV-debuten kom genom programmet Hi there Sydney (2000).

About Leslie Okuneva

Read All Posts By Leslie Okuneva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree